Pure morning portal

An organically shaped, soft tufted mirror

Met trots introduceren wij dit prachtige, nieuwe werk van Alfhild Külper: Een adembenemend, organisch ontwerp om de wereld op een andere manier te bekijken, puur en met plezier. Een met duurzaam garen getuft ontwerp, opgespannen op een kleur getinte spiegel.

Volgens Alfhild: "Pure Morning Portal is een opening naar een wereld zonder zorgen, in goud-roze licht. Een staat van kalmte en vreugde bevliegt je. Altijd je -zonneschijn zelf- weerspiegelend. Een betere wereld en versie van jezelf loopt naast je, zo echt , en altijd binnen handbereik. Het druipt van zoetheid en verrukking".


Pure Morning Portal is met de hand getuft van 80% eucalyptus garen en 20% wol. Om een ​​fantasierijk landschap te creëren, zijn de elementen zijn op verschillende hoogtes vormgegeven. Het vloerkleed heeft een katoenen achterkant en is afgewerkt met een met de hand aangebrachte borduursteek. De afval garens zijn ingezamelde fabrieksresten uit Nederland, India en Nepal. Afhankelijk van de beschikbaarheid van garens, kunnen er kleine kleurvariaties optreden. Aangepaste ontwerpen zijn op verzoek te produceren. 

Meer informatie
Pure morning Portal door Alfhild Külper

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang updates en meer

Ik stem in dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.