___Voor de expositie Playing Life tijdens de Dutch Design Week van 17- 25 oktober  2015 in Eindhoven is Transnatural op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het team komen versterken.

Playing Life is een bijzondere tentoonstelling die de (toekomstige) wereld van het ontwerpen met levend materiaal verbeeldt met werken van nationale en internationale kunstenaars en ontwerpers. De tentoonstelling staat in het hart van de Dutch Design Week met de Dutch Design Awards en de tentoonstelling In no particular order van het Stimuleringsfonds voor de Creatieve industrie.

Als vrijwilliger werk je aan de opbouw van  de tentoonstelling en /of ben je suppoost tijdens de opening. Je informeert bezoekers over de tentoongestelde werken en houdt een oogje in het zeil. Je helpt een of meerdere dagen van 10.30- 18.00 uur tussen 17-25 okt. maar er is ook tijd om door Eindhoven rond te lopen want je staat er met twee personen.

We bieden je een uniek kijkje achter de schermen. Eventuele reiskosten krijg je vergoed.

Daarnaast hebben we ook nog handen nodig voor de opbouw (13-17 okt.) en afbouw van de tentoonstelling op 26 en 27 oktober.

Aanmelden of meer informatie; stuur een e-mail naar: janna@transnatural.org