___Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze HBO/WO-stagiair Event productie/ Marketing PR met een hands-on mentaliteit voor minimaal 4 maanden, vanaf juni (mag ook iets later/eerder starten), voor 2 tot 4 dagen per week. Je werkplek is onze projectruimte aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam.

Jij bent o.a. verbaal sterk, hebt een aantrekkelijke schrijfstijl (Ned/ Eng), kan goed plannen, bent accuraat, beschikt over een bepaalde mate van zelfstandigheid en je bent bovenal sociaal vaardig. Je hebt affiniteit met de cultureel-maatschappelijke oriëntatie van Transnatural en hebt enige kennis van het kunst- en designveld. Je hebt al wat ervaring in de marketing, promotie en/of productie van culturele evenementen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leerzame stage met de mogelijkheid mee te werken aan de verdere ontwikkeling van verschillende onderdelen binnen de organisatie, zoals het aanscherpen en uitvoeren van de marketing voor het Label, en productie en de promotie van evenementen. In deze kleine organisatie moedigen we eigen initiatief aan en is er de mogelijkheid om door te groeien. De diverse werkzaamheden zijn afwisselend en vinden plaats midden in de dynamische omgeving van Amsterdam, maar ook in Parijs en Düsseldorf.

Taken
Binnen de functie Stagiair Productie events/ Marketing PR ondersteun je de directeur en Sales manager/ Coördinator events in hun werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor de Marketing promotie van het Transnatural Label en Events:

 Event management:
–        coördinatie & productie events;
–        mede opstellen contracten;
–        deals partners en toeleveranciers ;
–        vormgeving produceren expo’s:
–        opbouw/afbouw begeleiden.

 Marketing/sales Label en promotie events:

–        mede initiëren en uitvoeren van mediagenieke PR acties;
–        bedenken en uitvoeren van verschillende online (sociale) media acties (Facebook, Twitter);
–        afstemmen PR met pers- en mediapartners;
–        mede redigeren van de promotieteksten;
–        verspreiden van middelen en mailings;
–        meewerken aan het vergroten van de bekendheid van Transnatural events.

Belangstelling?
Stuur je sollicitatiebrief met korte motivatie en C.V. voor 20 mei 2016 naar Arjen Bangma, arjen@transnatural.org. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via 020 7894605 of 06 14712140 (ma t/m vrij).

Meer informatie
www.transnatural.org / www.transnaturallabel.com