Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een frisse, enthousiaste en ambitieuze HBO/WO-stagiair(e) met een hands-on mentaliteit voor minimaal 4 maanden, vanaf februari/maart tot en met mei/juni 2012, voor 3 tot 4 dagen per week. Je werkplek is onze projectruimte/ galerie aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam en zo nu en dan in het buitenland in Milaan, Berlijn of London.

Jij bent o.a. verbaal sterk, hebt een aantrekkelijke schrijfstijl (Ned/ Eng), kan goed plannen, bent accuraat, beschikt over een bepaalde mate van zelfstandigheid en je bent bovenal sociaal vaardig. Je hebt affiniteit met de cultureel-maatschappelijke oriëntatie van Transnatural en hebt enige kennis van het kunst- en designveld. Je hebt al wat ervaring in de marketing en promotie van culturele activiteiten.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een leerzame stage met de mogelijkheid mee te werken aan de verdere ontwikkeling van verschillende onderdelen binnen de organisatie, zoals het aanscherpen en uitvoeren van de marketing voor het Label, en de promotie van de Agency. In deze kleine organisatie promoten we eigen initiatief en is er de mogelijkheid om door te groeien. De diverse werkzaamheden zijn afwisselend en vinden plaats midden in de dynamische omgeving van Amsterdam, op beurzen in het buitenland en in de Transnatural workspace aan de Lijnbaansgracht.

 

Taken:

Je ondersteunt de directeur en producent/marketingmedewerker in hun werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor de Marketing en sales van het Transnatural Label en de workshops binnen de Academy:

Marketing/sales Label en promotie Agency:

–            mede-redigeren van de promotieteksten

–            verspreiden van middelen en mailings

–            initiëren en uitvoeren van mediagenieke PR acties en beheren van verschillende online (sociale) media (Facebook, Twitter)

–            promotiemomenten voor inspiratiedagen/workshops genereren

–            afstemmen PR met pers- en mediapartners

–            meewerken aan het vergroten van de bekendheid van Transnatural workspace

 

Overige werkzaamheden:

–             ondersteuning in productie van de Academy workshops

–             deels openen/sluiten van workspace (openingstijden di. t/m za. van 10.00 – 17.00uur) en informeren van bezoekers

 

Belangstelling?

Stuur je sollicitatiebrief en C.V. voor 5 februari 2012 naar Lucy van Kleef, lucy@transnatural.org. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via 06 41015149.